Инфо

6. фебруар 2020.6. феб 2020.
УТАКМИЦА СЕЗОНЕ
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

УТАКМИЦА СЕЗОНЕ

Одлучујући меч у плеј оф борби. Притисак на домаћима. Победа Шапчанкама готово гарантује плеј оф. Нада у комплетан састав
Ни комплетан тим МЕДИЦИНАРА вероватно не би могао ништа више од пораза у Аранђеловцу. Минус девет на крају тог дуела није реалан приказ виђеног на паркету, јер је и окрњени Медицинар пружио одличан отпор искусном тиму, великом фавориту и тек је недостатак снаге и рукометашица у ротацији омогућио Бекаменту да се одвоји. Бробеност и труд су позитивне назнаке шабачког клуба које треба да дођу до изражаја већ сутра (петак, 7. фебруар).
Циљ Шапчанки је плеј оф, а велики, највећи, вероватно одлучујући корак, могле би направити баш сада. Директан ривал и сигурно најозбиљнији такмац у тим настојањима, ЖЕЛЕЗНИЧАР из Инђије дочекује некадашњег шампиона у дуелу који отвара 11. коло. Победа би широм отворила врата плеј офа, реми би их отшкринуо, а чак ни пораз не би искључио Шапчанке из борбе, али би предност дао зелено – белима. Инђија је суочена са императивом победе, те је терет на њиховим плећима. Домаће више нису изненађење, већ сјајан, млади тим који већ у првој повратничкој сезони жели да учини нешто велико. Меч претходне рунде против Вождовца нису играле, те ће Медицинар бити први изазов у календарској години. Претходну су завршиле освајањем Купа Војводине, а најавиле су да желе пласман у Европу. Дуња Табак и капитен Сузана Миличић су предводнице младе екипе, уз одличног голмана Тамару Костић. У екипи је и некадашња рукометашица шабачког клуба Александра Бакша.
МЕДИЦИНАР се Бекаменту супроставио без повређених Ане Радовић и Срне Сукур, без капитена и најбоље играчице, односно једног од водећих крила домаће лиге. Оливера Вукчевић и Александра Крстић показале су да су сачувале добру форму из првог дела. Утакмица у Шапцу, 34:34, показала је колико „Жеља“ може бити незгодан. Ипак, то је једини кикс плаво-белих у првом делу сезоне који би сада могао бити анулиран. Попут домаћих, ни гошће нису мењале састав, те ће нијансе одлучивати.
Меч је заказан за петак од 20:30 у спортском центру ове војвођанске варошице.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa