Инфо

20. фебруар 2020.20. феб 2020.
Акценат на едукацији у дому спортова
Трећи “Ника фит“
дан – фитнес конвенција

Акценат на едукацији у дому спортова

Примарн едукација. Част отворити објекат као Соколски дом. Загарантована подршка града и рекреативном спорту
Пре две године започела је традиција одржавања фитнес конвенција у Шапцу које су од првог дана имале међународни карактер. Низ ће бити настављен и ове година, али трећи дан фитнеса биће посебан и специфичан.
-Имамо част да будемо организатори првог спортског догађаја у обновљеном Соколском дому. Сама та чињеница чини посебним дешавање првог дана марта, али вреди истаћи и да ћемо ове године посебну пажњу посветити едукацији. Пожељно је тренирати, важно водити рачуна о изгледу, но уколико то не радите правилно и у интересу свог здравља, ефекта неће бити, а поседице могу бити велике. Током целог дана ту ће бити признати фитнес стручњаци који ће представити едукације из области здраве кичме, најбоље исхране. Наравно, неће изостати ни догађаји и вежбе које смо промовисали и претходних година – рекла је Сања Никшић, оснивач „Ника “ студија, која је додала да је Шабац успео да постане значајан центар фитнеса, те да је идеја била, не само да пружимо оно што нуди Београд у овој области, већ и да у Шапцу буду фитнес догађаји каквих нема ни у престоници.
Реконструкција популарне „Соколане“ или „Партизана“ како је још увек објекат познат, многима је изузетан дан за шабачки спорт. Поново спорт има свој дом и како време одмиче, све више догађаја биће приређено ту.
-Као и увек, Град Шабац и Спортски савез Шапца подржавају догађаје попут Фитнес дана. Град је поносан на резултате врхунског спорта, али смо једнако посвећени стварању услова и за бављење рекреативним спортом као неопходним предусловом здравља. Свечано отварање ће бити неколико дана раније, но важно је да баш догађај из категорије непрофесионалног спорта буде онај који ће отворити Соколски дом – додао је на конференцији за медије градски већник задужен за спорт Драган Николић.
Најављен је долазак 40 фитнес стручњака из: Хрватске, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Србије. Почетак је 1. марта у 10 часова, а програм ће трајати до 20 сати. Организатори су студио „Ника “, Спортски савез Шапца, као и Град у улози покровитеља.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa