Инфо

11. јун 2020.11. јун 2020.
Ограда за већу безбедност деце
Вртић “Колибри” у Мачванском Прњавору

Ограда за већу безбедност деце

Прикупљање средстава почело је у фебруару на свечаном матинеу, а изградња ограде резултат је добре сарадње Предшколске установе “Наше дете”, Месне заједнице Мачвански Прњавор, мештана и Града Шапца
Објекат вртића “Колибри” у Мачванском Прњавору ускоро ће добити готову ограду око дворишта, која ће омогућити безбедније услове за више од 100 уписаних малишана.
Прикупљање средстава почело је у фебруару на свечаном матинеу, а изградња ограде резултат је добре сарадње Предшколске установе “Наше дете”, Месне заједнице Мачвански Прњавор, мештана и Града Шапца. Прошлог уторка председник Скупштине града Шапца, Немања Пајић и директорка ПУ “Наше дете” Сандра Мићић посетили су радове који су при крају.
-Мештани Прњавора добили су најмодернији вртић у нашем граду. Подигнут је захваљујући донацији Фондације “Новак Ђоковић”. Од самог почетка његовог рада, идеја је била да се на адекватан начин одржава и да сви заједно водимо рачуна о њему, што смо на примеру ограде и показали. Овде се налази мобилијар и он је сада ограђен. Деца која бораве у овом објекту су апсолутно безбедна. Вртић је важан и за мештане околних села јер њихова деца поред игре нешто могу и да науче. Наш задатак је да њихов боравак учинимо што безбеднијим и креативнијим и да са радошћу долазе овде- истакао је Пајић.
Директорка ПУ “Наше дете” Сандра Мићић каже да је коначно постигнут циљ да се вртић “Колибри” имплементира у заједницу. Захвалила се свима који су учествовали у реализацији пројекта.
-Грађани Прњавора су препознали колико је кључно за добробит села да заједно сарађујемо и бринемо о нашој деци. Приоритет нам је била изградња ове ограде јер безбедност деце је на првом месту. Надам се да ћемо наставити сарадњу. Ово је само почетак свега што планирамо да урадимо. Ми ћемо испоштовати вољу и сваку иницијативу мештана, првенствено родитеља како бисмо продубили наше односе -рекла је Мићићка.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa