Инфо

11. јун 2020.11. јун 2020.
Без бодова, али игра охрабрује
ФУДБАЛ: МЛАДОСТ : МАЧВА 2:1

Без бодова, али игра охрабрује

Мачва је у 28. колу Линглонг Супер лиге Србије изгубила у гостима од Младости из Лучана. Иако је на полувремену било нерешено 1:1, домаћини су у наставку сусрета успели да постигну још један погодак и освоје три бода.
Домаћи тим повео је голом Бабића у 13. минуту, да би Мачва изједначила у 24. минуту поготком Петра Гигића. Коначан резултат и победу Младости донео је Јовановић у 69. минуту.
Мачва је одиграла знатно боље него у претходном колу против Вождовца. Тренер Мачве Драган Аничић на крају сусрета био је задовољан приказаним на терену.
-Изванредна утакмица, отворена, са пуно шанси на обе стране. Верујем да су сви који су гледали утакмицу уживали у добром фудбалу. Нажалост, нисмо успели да реализујемо неколико одличних шанси, али на добром смо путу. Ако у прелазном року ангажујемо неколико играча поново ће Мачва бити она стара, рекао је Аничић.
Утакмица није имала такмичарски значај па је тренер Аничић искористио прилику да проба нове играче и формације. За тим Мачве на овој утакмици су дебитовали седамнаестогодишњи Огњен Мијаиловић и осамнаестогодишњи Бранислав Кнежевић.
Младост: Кнежевић (г), Крајишник, Јовановић (Радовић од 90.мин), Бабић (Селенић од 46.мин), Мићевић, Бојовић, Перовић, Радивојевић (Марковић од 86.мин), Кијевчанин (Јешић од 46.мин), Милошевић, Шатара. Жути картони: Перовић 41, Јешић 75, Бојовић 80.мин
Мачва: Живковић (г), Пејовић, Тошић, Ивић, Јовановић, Гигић (Зукановић од 90.мин), Марковић (Станојевић од 66.мин), Михајловић (О.Мијаиловић од 83.мин), Мијаиловић, Адамовић (Кнежевић од 72.мин), Божић (Обровац од 83.мин). Жути картони: Адамовић 57, О.Мијаиловић 89.мин.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa