Инфо

24. септембар 2020.24. сеп 2020.
Будите пријатељ свом лицу
НАЂА ТОМИЋ, КОЗМЕТОЛОГ:

Будите пријатељ свом лицу

Превентива као пут до лепоте и здравља. Процене и оцене која вам крема за кућну негу одговара увек препустите професионалцу којем верујете. Шпанска козметика Skeyndor поуздан пријатељ вашег лица
Први јутарњи сусрет са огледалом не мора да буде ноћна мора. Свежа, здрава и затегнута кожа лица у свакој животној доби жене, не мора да буде недосањан сан. Довољно је само мало воље, времена и адекватне неге.
За вољу и време морате сами да се побринете, док је за избор адекватне неге стручњаци слажу најбоље консултовати професионалце и користити проверене козметичке препарате.
-Жене често греше, како у идеји да је довољно да иду редовно код козметичара на третмане и запоставе кућну негу, тако и у одабиру препарата за исту. Што се тиче првог става, морамо напоменути да већина третмана прави резултат даје само у комбинацији са адекватном кућном негом лица. Док са друге стране, те креме којима се код куће мажемо морају бити одговарајуће за нас и наш тип коже. Њих не би требало да бирамо на своју руку и на основу самопроцене коже лица- истиче козметолог Нађа Томић и додаје:
-Изглед нашег лица уме да нас збуни. Чести су примери да жене мисле да имају масну кожу, а заправ је она дехидрирана. Одабиром погрешне креме потом, направе исту штету на лицу, као и оне даме које се одлуче да не користе ништа од препаративе козметике између два третмана.
За оне које су одлучиле да буду искрени пријатељи свом лицу, у сарадњи са шпанском козметичком кућом Skeyndor, Томићева је организвала бесплатну дијагностику коже. Заинтересоване Шапчанке су имале прилике да провере у каквом је стању њихова кожа и добију савет на који начин да је негују и поврате јој стари сјај.
-Апаратом смо проверавали стање коже лица наших суграђанки. Од случаја до случаја смо гледали да ли је она дехидрирана, да ли постоји неки проблем са пигментацијом, у којем су стању поре и на основу тога препоручивали третмане и креме за кућну негу. Сви препарати су престижне шпанске козметичке куће Skeyndor, за које сам се током дугогодишњег искуства рада са њима уверила да су одличног квалитета- напомиње Нађа Томић и на питање када се почиње са бригом о кожи лица одговара:
-Никад није рано. Сваки третман и препорука се раде у складу са годинама и актуелним стањем коже. Оно што већ младе девојке треба да знају да је све у превентиви, односно да се код козметичара не иде када се појави неки проблем, већ да се та кожа на адекватан начин негује како до проблема не би ни дошло. Наравно, пре појаве првих бора почиње се са третманима за хидратацију, па се касније, сходно потребама уводи антиејџ. Док оно што ни једна генерација не сме да избегава су основни, хигијенски третмани чишћења лица, који су уједно и превентива и подлога за све остале третмане и негу- саветује Нађа Томић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa