Инфо

26. новембар 2020.26. нов 2020.
Признања и награде за најбоље

Признања и награде за најбоље

На 28. Републичком такмичењу из солфеђа, теорије музике и музичких облика, одржаном у новембру у организацији Удружења музичких и балетских педагога Србије, ученици Музичке школе “Михаило Вукдраговић” из Шапца су и поред високих захтева у различитим категоријама постигли изузетан успех, освојивши тринаест награда. Упркос тешким условима рада због епидемије, припреме за такмичење су протекле уз велику ангажованост и креативност наставника, што је код ученика подстакло већу мотивацију и жељу за радом и напредовањем.
Првонаграђене ученице средње школе су Ирина Бродић, Андреа Драгићевић, Андреа Мишић и Јелена Станковић, као и ученици основне школе Михајло Спасић, Павле Васић, Андреа Савић, Зоран Вујанић, Никола Јевтић и Страхиња Јовановић.
Другу награду су добили Богдан Марковић и Никола Лукић, а трећу награду Теодор Томић.
Највише заслуга за овакав успех ученика имају професори који су их припремали, а то су Нада Зидарић, Гордана Јовичић, Ирена Никачевић, Јасмина Атанацковић и Марина Радиновић.
Надамо се да ће нас ученици Музичке школе обрадовати својим успесима у наредном периоду и на бројним такмичења која предстоје.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa