Инфо

3. децембар 2020.3. дец 2020.
Од Лидла за вас
ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРОИЗВОДИ ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

Од Лидла за вас

Од четвртка, 3. децембра, у склопу кампање „Мали занат, велика страст“, Лидлови потрошачи имаће прилику да на полицама пронађу аутентичне производе занатлија из западне Србије. Претходно, у фокусу акције која за циљ има промоцију домаћих произвођача и њихових производа, нашли су се специјалитети из Војводине, као и централног региона наше земље, а очекује се и регија источне и јужне Србије.
Као друштвено одговорна компанија, Лидл је одабрао више од 50 малих произвођача који своје артикле припремају са пуно рада и труда, желећи да кроз кампању „Мали занат, велика страст“ њихове производе краткотрајно уврсти у своју понуду. На овај јединствен начин Лидл пружа подршку традиционалним занатлијама Србије како би своје умеће представили у чак 30 градова, али и са циљем да им помогне да додатно учврсте и прошире своје пословање.
У првој недељи децембра, поред других домаћих добављача, предузеће са седиштем у Прибоју, које више од три деценије сложно гради породични занат, имаће прилику да се на рафовима Лидл продавница широм Србије представи домаћој јавности. Милорад, мајстор месарског заната треће генерације, истиче да је за настанак ове фирме, месне индустрије Јоксимовић, „крив“ његов деда, који стоји иза оригиналних рецепата за производњу надалеко познате пршуте и кобасица.
„Сарадња са Лидлом је за нас велика част и шанса да уз једног овако великог и озбиљног партнера, доказаног на светском тржишту, наставимо наш даљи раст и развој, са посебном жељом да покажемо зашто је баш наша пршута најбоља“, каже Милорад Јоксимовић, власник индустрије меса „Јоксимовић“.
Под ознаком „Мали занат, велика страст“ пронаћи ће се и производи домаћег предузећа два кума, Милана Павловића и Славка Јовановића, бренд „Кумова воденица“. Традиционална воденица на реци Топлици омогућава да ова два добра пријатеља негују стари воденичарски занат и производе пре свега квалитетно брашно: кукурузно, бело, жуто, пшенично, ражано, јечмено и хељдино.



„Сарадња са Лидлом је за нас, пре свега, изазов и надамо се да ћемо оправдати стари занат којим се бавимо и да ћемо презентовати наше производе на најбољи могући начин. Искрено се надамо да је ово најсјајније и златно доба воденице“, каже Милан Павловић, воденичар „Кумове воденице“.
У склопу понуде „Мали занат, велика страст“ из региона западне Србије, потрошачи ће имати прилику да се увере у квалитет домаћег брашна и производа од неколико врста теста, домаће ракије, производа од најсвежијег козијег млека, као и многих других у којима се породични печат и дуго чувана традиција имплементирају у сваком кораку производње. Приликом посете Лидл продавнице, у 30 градова широм Србије, пронађите налепницу „Мали занат, велика страст“ на производима из наших крајева и уверите се у посвећеност и квалитет! Више информација на www.lidl.rs.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa