Инфо

10. децембар 2020.10. дец 2020.
За осмех детета
ФИТНЕС СТУДИО “НИКА” ПРИКУПЉА ПАКЕТИЋЕ

За осмех детета

Фитнес студио “Никаз” организује хуманитарну акцију како би улепшали новогодишње празнике деци која су у тешкој материјалној ситуацији. Акцији “Кутија среће” прво су се одазвали бајкери мото клуба “МЦ Срби” и чланице ЖКК “Дуга”. На овај начин је прикупљено око 100 килограма слаткиша, али мисија се наставља како би што више деце добило пакетиће.

Сви хумани Шапчани могу се одазвати позиву и донирати слаткише, играчке, школски прибор...

Сви који желе да помогну могу да се јаве на број 065/25-99-555.


-Идеја је потекла од НикаЗ звездица које су желеле да новогодишњу радост поделе са свим другарима у граду. Како због тренутне ситуације не радимо редовно, сви који желе да помогну могу да се јаве на број 065/25-99-555 како бисмо се договорили око предаје поклона, каже Сања Никшић, власница Фитнес студија “Ника”.



Информације о деци којима је потребна помоћ добили су од “Хуманог срца Шапца”. Акцијом је обухваћено 15-ак деце углавном без једног родитеља. Део гардеробе коју су НикаЗ звездице прикупиле већ је однет на праве адресе.
Прикупљени пакетићи биће подељени до Нове године.

Сања Никшић је посебну захвалност изразила члановима МЦ “Срби” који су се увек сами одазивали свим акцијама које је организовала, а које су имале хумани карактер и помагали на било који начин.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa