Инфо

24. децембар 2020.24. дец 2020.
Милан пред дебијем
РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ

Милан пред дебијем

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона објавио је шири списак репрезентативаца за квалификационе мечеве за Европско првенство 2022. године. Међу кандидатима за утакмице против Француске 5. и 9. јануара, односно Грчке 13. јануара налазе се и два члана шабачке Металопластике. Пред репрезентативним дебијем је голман Милан Бомаштар који се одбранама у Супер лиги препоручио Шпанцу, а поново је на списку и лево крило овдашњег клуба, Вукашин Воркапић.

Металопластика је једини клуб из Србије са два репрезентативца, а на списку су и доскорашњи „пластичари“ Тодор Јандрић и Милан Милић. Окупљање је 27. децембра.



Норвежанке на трону
У Данској је претходног викенда окончано Еврпско првенство за рукометашице тријумфом Норвешке. Оне су у финалу победиле Француску, док је највеће изненађење Хрватска која је освојила бронзу победивши домаћина у борби за позицију три. Србија је у коначном пласману на позицији 13.

Ишчекивање Египта
Мушка рукометна репрезентација није имала ни прилику да се бори за Светско првенство у Египту у јануару, тако да ћемо пропустити још једно велико такмичење, а међу 24 учесника биће дебитаната и рукометно „егзотичних“ држава као што су: Уругвај, Зеленортска острва, ДР Конго, Мароко. Шампионат траје од 13. до 31. јануара. Титулу брани Данска која је славила пре две године.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa