Инфо

11. фебруар 2021.11. феб 2021.
Одржана осма седница Општинског већа Општине Богатић

Правилници и програми мера

Осма седница Општинског већа општине Богатић одржана је протеклог уторка. Пред члановима Општинског већа нашло се укупно осам тачака дневног реда.

Присутно је било седам чланова Општинског већа, а седницом је у одсуству председника општине Богатић и уједно председника Општинског већа Милана Дамњановића, председавао његов заменик Теодор Теодоровић.

Чланови Општинског већа једногласно су утврдили предлог Закључка о давању сагласности на Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из Програма пословања ЈКП “Богатић” Богатић за период 01.01. - 31.12.2020. године, као и предлоге Закључка о давању сагласности на Програме рада Туристичке организације општине Богатић за 2021. годину и Културно-образовног центра Богатић за 2021. годину.

Усвојен је Правилник о другој измени и допуни Правилника о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи, Општинском правобранилаштву и посебним организацијама општине Богатић.
Донет је Програм мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за подручје територије општине Богатић за 2021. годину.

Такође, донето је Решење о утврђивању економске цене програма васпитања и образовања у Предшколској установи “Слава Ковић” Богатић за 2021. годину.
Општина Богатић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa