Инфо

11. март 2021.11. мар 2021.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Реконструкција једносмерне улице ка старој Љубовији:

Решење вишедеценијског проблема

Општина Љубовија у овом пројекту учествоваће плаћањем стручног надзора и ПДВ-а, укупне вредности око 4,2 милиона динара
Министарство привреде је на jавном позиву за пријаву пројеката за Програм подршке развоју пословне инфраструктуре за 2021. годину одобрило општини Љубовија 18.792.765,53 динара за реализацију пројекта Побољшање путне комуникације са постојећом и планираном привредном зоном и изградња тротоара за отварање двосмерног саобраћаја у улици Војводе Мишића у индустријској зони Стара Љубовија.
Општина Љубовија у овом пројекту учествоваће плаћањем стручног надзора и ПДВ-а, укупне вредности око 4,2 милиона динара.

Министарство привреде је одобрило општини Љубовија 18.792.765,53 динара за реализацију пројекта


Пројектом је предвиђена изградња тротоара са десне стране пута, потпорни зидови, местимично проширење коловоза, одвод површинске воде, нови стубови и расвета, заштитна ограда, хоризонтална и вертикална саобраћајна сигнализација. Очекиван почетак радова је одмах по окончању јавне набавке за избор извођача радова, односно у року од 2 до 3 месеца.
Значај пројекта је у саобраћајном повезивању индустријске зоне и насеља Стара Љубовија са центром општине као и унапређење безбедности пешака који гравитирају на том путном правцу.

Ljubovija.info

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa