Инфо

20. мај 2021.20. мај 2021.
Крстић најбољи стрелац
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Крстић најбољи стрелац

Медицнар је сезону окончао прве мајске суботе. У коначном пласману је освојио девету позицију уз 16 осовјених бодова, остварених кроз осам победа и 13 пораза током 22 кола. Примарни циљ је испуњен, осптанак у Лиги, а свакако да су играма и резултатима Шапчанке заслужиле које место изнад, но проблеми са повредама нису попуштали нити једног тренутка, те је у последња три кола и тим комбинован. Девето место је и најнижи пласман током успешне сезоне, а већи део је овдашњи клуб провео између четврте и седме позиције. Свакако опстанак није долазио у питање.

Најбољи стрелац екипе је Александра Крстић, повратница у клуб, бек који је постигла укупнио 83 гола. У сегменту голова из игре, на врху је капитен Уна Обреновић са 73 поготка из игре, док је Крстић стрелац 56 погодака током акција и 27 са линије седам метара. Још једно појачање током сезоне, крило Љубица Ивковић постигла је 72 гола, 70 из игре и заузима високу трећу позицију међу стрелцима. Ана Благојевић је четврта са 64 (22 седмерци), док је пета Лана Мијаиловић са 56 (1 седмерац). Највише голова са седмерца постигла је Крстић, 27, Благојевић 22, Нинковић Јелена, голман екипе и Мијаиловић су најчешће проглашаване најбољим играчицама меча.

Реализација седмераца Медицинара је нешто преко 70%, постигле су 66 голова из 94 покушаја. Просечно по мечу нешто више од пет минута је тим играо са играчем мање, Два минута казне показано је Шапчанкама 58 пута.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa