Инфо

1. јул 2021.1. јул 2021.
Фб страна немање пајића

Фб страна немање пајића

Манифестација ШРС за крај сезоне намлађих

Дан рукомета у Соколани

Око 300 рукометашица и рукометаша на дружењу и пријатељском надметању. Релаксација на крају успешне сезоне. Циљ установљење традиционалног догађаја намењеног само најмлађима
Окончање рукометне сезоне у Србији најмлађи чланови шабачких рукометних клубова Металопластике и Медицинара обележили су пријатељским надметањем у шутирању седмераца. Сваки од учесника „Дана рукомета“ коју је организовао Шабачки рукометни савез, добио је поклон, а најуспешнији и мали трофеј.
Око 300 дечака и девојчица већ дуго ходају рукометним стазама Медицинара и Металопластике, а на отвореним теренима Соколског дома презентовали су мали део вештине којом владају. Играчи су шутирали семдерце, голмани се трудили да сачувају мрежу.
Мајицу Шабачког рукометног савеза понео је свако од такмаца. Победничка знамења, силуете рукометаша уручили су Немања Пајић, председник Скупштине града и члан Градског већа задужен за спорт Марко Пановић.

"Глас Подриња"


-На својим спортским почецима, на истом месту, окушао сам се у рукомету. Био сам талентованији за други спорт, али ми је јако драго да се поново у „Соколани“ игра рукомет и да стасавају неки нови рукометаши. Бројност деце и резултати млађих категорија су доказ квантитета и квалитета игре која је један од синонима за наш град – истакао је Пановић
Манифестација је настала са идејом да се после успешне сезоне најмлађи рукометаши релаксирају кроз један дан дружења, такмичења без притиска резултата и испуне позитивном енергијом пред одмор.
-Резултати су заиста били добри и наша жеља је да установима традиционалну манифестацију која означава крај једне сезоне и да честитамо најмлађима, не само на резултатима, већ на ентузијазму, жељи и одлуци да одаберу спорт као вид испуњавања слободног времена – нагласио је председник Шабачког рукометног савеза Милош Митровић.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa