Инфо

9. септембар 2021.9. сеп 2021.
Тежак старт у Бору
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Тежак старт у Бору

Нова суперлигашка сезона за рукометашице започиње у суботу, а један о дербија првог кола је у Бору где амбициозном домаћину гостује шабачки Медицинар. Обе екипе са сличним амбицијама улазе у првенство, не желе борбу за опстанак, а иако плеј оф није обавеза, виде своју шансу у врло изједначеној конкуренцији.

-Изузетно незгодна екипа која је дуго на окупу. Једино их је напустила пивотмен, сви остали су у саставу. Успоставили су систем рада и напредују из сезоне у сезону. Незгодни су и на гостовању, а посебно на свом паркету и очекујем добар, неизвестан дуел и надам се повољном исходу – истиче тренер Шапчанки Сандра Колаковић.

Тежак дуел би био сигуран и да су обе екипе комплетне и максимално спремне, али нажалост то са Медицинаром није случај и могуће је да на првом гостовању наступе ослабљене.

-Љубица Ивковић је у карантину, позитивна на Ковид 19, док иако немају исти вирус, борбу са прехладом су читаве недеље водиле Ана Томковић, Александра Крстић, Милица Ракић и Ивана Цветиновић. Оне су поново у тренажном процесу, даћемо све од себе да надокнадимо седмичну паузу за њих. Свакако ће оставити траг, али надамо се не видљив на свеукупан утисак после меча – додаје Колаковић.

Меч у Бору заказан је за суботу, од 19 часова. Викенд касније у Шапцу Медицинар очекује овосезонски деби против Врбаса.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa