Инфо

9. септембар 2021.9. сеп 2021.

Укратко

РВАЊЕ: На традиционалном Меморијалу „Љубомир Ивановић Геџа“ у Младеновцу наступила су два члана РК „Витез“ у дресу репрезентације Србије Илија Петровић и Момчило Гајић. Петровић је у својој категорији заслужио бронзу. Победио је два ривала из Грчке, а поражен је у полуфиналу од Мађара, док је Гајић у доброј борби изгубио од репрезентативца Русије.

Ивана Гајић је дан касније у Сомбору изборила пласман на Светско школско првенство чији домаћин је наредног викенда Београд.

ФУДБАЛ: Доскораши фудбалер Мачве Бранислав Кнежевић потписао је уговор са шпанским прволигашем, екипом Елче, лоцираном на исторку познате фудбалске државе. Кнежевић се од јануара доводи у везу са велики бројем клубова, а прелазак у Примеру је први директан одлазак из Мачве у неку од најјачих фудбалских држава још од одласка Златарића у Француску.

КОШАРКА: У наставку припрема за Прву лигу шабачка „Дуга“ убедљиво је савладала Студент из Ниша у сали Гимназије, али меч остаје упамћем као опроштајни за капитена шабачког клуба Ренату Степановић која се после 22 године каријере опростила од активног играња и у будућности ће се посветити стручном раду као члан стручног штаба сениорки и тренер млађих категорија.

КОШАРКА: После три сезоне паузе, женска селекција ОКК Шабац поново наступа у сениорској конкуренцији. Биће део регионалног (трећег) ранга, а тим ће предводити Јелена Стошић као тренер.

РУКОМЕТ: У наредној сезони Металопластика 2 и Мачва Богатић 2 неће бити део првенства Прве, однсоно Друге лиге, већ је кроз сарадњу два клуба договорено да се млади играчи који тренутно немају место у првом тиму Металопластике прикључе екипи из Богатића чији ће први тим играти у Првој лиги „Запад“. Други тим ЖРК Медицинар и наредне сезоне наступа у Првој лиги.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa