Инфо

14. октобар 2021.14. окт 2021.
Три меча у седам дана
ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Три меча у седам дана

Гледано кроз званичне утакмице, Шабац их је већ одиграо седам, све на међународном нивоу, но прича са Европом је окончана и следи домаћи шампионат и надокнада одложеног због Евро купа. Већ синоћ (13. октобра) Шапчани су играли на Градском базену против ваљевског Валиса, у недељу следи меч у Зрењанину, где их чека нови тим у највишем рангу Пролетер.

Наша лига је међу три најјаче, а по некима и најјача у Европи ове сезоне. У Зрењанину, упркос предности домаћег терена Шабац је фаворит. У домаћем тиму наступају два бивша играча овдашњег клуба, Тркуља и Немања Матковић, који су допринос искуству Пролетера, али ту су и прекаљени Љубеновић, Ћатовић, потом Чабрило, Марић. Почели су са два пораза, могли су више у Ваљеву, али су изгубли голом разлике, док је 5:12 против шампиона, крагујевачког Радничког ипак очекиван пораз.

Пред играчима Шапца је тестирање, како оних који су наступали у Италији, тако и оних које је позитиван тест задржао кући, а надамо се и да је већ синоћ тим био комплетан. Биће потребно у наставку године.
Само неколико дана после Зрењанина, Шапчане очекује пут у Београд (среда, 20.10) и велики дерби против Партизана, значајно јачег него претходних сезона, са неколико репрезентативаца, много искуснијом поставом, а снагу су показали против Војводине у Новом Саду коју су убедљиво победили 14:8.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa