Инфо

11. новембар 2021.11. нов 2021.
Борба за висок пласман (фото: З. Д.)

Борба за висок пласман (фото: З. Д.)

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Предах у Новом Саду

Синоћ прптив Железничара. Кабел не сме да буде проблем. Нови Сад предах пред три тешка меча до дуже паузе. Поглед ка другом месту
У тренутку док настаје овај текст мало ко у Мачви размишља о недељном гостовању у Новом Саду, али док ви читате овај текст, Кабел „фењерџија“ први је наредни ривал шабачких „црвено-црних“. Између поменутих Мачва је у среду, од 17 часова дочекала у дербију панчевачки „Железничар“, можда и најнедефинисанију екипу у Лиги, тим који је имао велике успоне и падове, умео је да надигра Инђију и буде надигран од Златибора, а уз све то предводи их доскорашњи тренер Мачве Драган Аничић. Исход нама није познат, вама јесте, а он има значајан утицај на даљи ток сезоне.

Будућност (Д) – Мачва 1:1 (0:1)
Добановци. Гледалаца: 100. Главни судија: Давид Матић (НС); помоћници: Крстић (Ниш) и Божовић (Пирот). СТРЕЛЦИ: Коџић у 86. за Будућност; Тојчић у 8. за Мачву. ЖУТИ КАРТОНИ: Шљивић, Коџић, Лаиновић (Будућност); Марјановић, Поповић, Тојчић, Мијаиловић, Чворић (Мачва).
БУДУЋНОСТ: Головић, Лаиновић, Шљивић, Арсић, Илић (Аврић), Нинковић (Стојановић), Веселиновић, Коџић, Јањић, Маринковић, Басрак (Трипковић).
МАЧВА: Самуровић, Тојчић, Пешић, Јевтић, Поповић, Белић, Адамовић, Марјановић, Мијаиловић (Гигић), Чворић (Радовановић), Арамбашић (Тримановић).


Свакако Мачва не сме да размишља о било којем другом исходу у недељу у Новом Саду осим победе. Част младој екипи Кабела, али ипак је реч о најслабијој екипи у Првој лиги, последњепласираној чији и досадашњи учинак се може сматрати изненађењем. Постигли су најмање голова, примили највише, тим чине махом играчи из омладинског погона Војводине и коме актуелни састав Новосађана „откине“ бод или три биће у великом проблему. У мечевима против екипа из горње половине табеле имају све поразе.

Мачва је безбедна у плеј оф зони, али сигурно да сви гледају ка другом месту које води у Супер лигу много више него ка деветом. Шапчани су среду дочекали у серији од три меча без победе, надамо се да је јуче она прекинута. После Кабела, до дуже паузе Мачву очекују три тешке утакмице. Подрински дерби против Лознице у Шапцу, гостовање на Бањици и за крај дерби у Поцерској против Јавора.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa