Инфо

23. децембар 2021.23. дец 2021.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Уређење шабачких улица

Градоначелник Шапца обишао Касарску улицу

Потпуно реконструисану Касарску улицу у Шапцу, обишао је, прошлог уторка, градоначелник Шапца др Александар Пајић са сарадницима и лично се уверио да је ова улица у дужини од 715 метара добила сасвим нови изглед. Предходно је урађен нови коловоз, више паркинг места, стазе.

- То је део наше укупне стратегије уређења градских улица, зашта је из буџета града издвојено 1,5 милиона динара. Ископана су дотрајала, болесна, стара стабла и замењена новим( укупно 65). Имаћемо прелеп дрворед, бринемо о животној средини, екологији града, да суграђани удишу здрав ваздух. Радимо у пет нових улица и укупно ће бити засађено 383 нова стабла.

Месна заједница паралелно брине о свим деловима насеља. Радимо игралишта за децу и још много тога је планирано, како би за две три године унапред створили још боље услове живота у овом делу града. Од Шапца желимо да направимо град будућности, рекао је градоначелник Пајић, пред доста окупљених мештана који су га поздравили.

- ЈКП Стари град( Зеленило) изводи радове у улици Касарској. Засадићемо 53 саднице дрвета по налогу комуналне инспекције Градске управе, изјавила је Славица Радановић, руководилац Градског зеленила ЈКП Стари град у Шапцу.

Одговарајући на питање новинара око претњи упућених новинарима градоначелник је рекао да су и њему упућиване сличне, да ће чак настрадати од метка који му се спрема. Изјавио је да се с тим у вези огласио саопштењем да СНС са овим нема никакве везе, те да су му сви грађани значајни и да је спреман да им помогне, ако му се обрате у циљу сваке безбедности, не само новинара, већ и свих грађана.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa