Инфо

30. децембар 2021.30. дец 2021.
На врху запада
КОШАРКА: ПРЛ „ЗАПАД“

На врху запада

Није успео М015 да годину заврши са максималним учинком, претрпео је први пораз после посла године, међутим и са њим остаје на врху своје групе, још је најбољи у целој западној групи и по приказаном кандидат за Другу савезну лигу где Шабац није имао представника седам сезона.

У очекивано неизвесном дуелу, Ивањица је освојила бодове претходног викенда 76:75, но Шапчани са учинком 11:1 апсолутно доминирају и већ увелико размишљају о плеј офу. Затворили су претходну и отвориће нову календарску годину играчи М015 када дочекају Студент већ првог викенда 2022. Изузетно важан дуел, тим из Бајине баште је близу доигравања и бодови против њих ће се вероватно пренети на наредни ниво.

Јасно је да у доигравање за Другу лигу пролазе: Раднички 1950 (КГ), Јагодина, Плана. Дилема друге групе је Пожаревац или Параћин, док из групе где су Шапчани, пролази за сада само М015 и математички, док ће бити врло занимљива преостала два кола у коме играју међусобно екипе из врха, а Ивањица, Милешевац и Студент имају победу више од Лознице. Ивањица гостује у Пријепољу, док Лозница има лаган посао против Црнокосе. Подсећамо, у Другу лигу ће само један тим на крају плеј офа.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa