Инфо

28. март 2024.28. мар 2024.
Сениори пред два најважнија меча (фото: ОКК Шабац)

Сениори пред два најважнија меча (фото: ОКК Шабац)

КОШАРКА: ОКК ШАБАЦ

Још три корака

Победе домаћина у свим дуелима. Кључ успех на гостовањима. Девојке у Нишу, сениори пред два дербија одлуке
Трокорак у кошарци није дозвољен на паркету, али метафорички значи све Омладинском кошаркашком клубу Шабац, сениоркама и сениорима, у борби за виши ранг. Морају га направити, без да направе грешку у корацима.

Први искорак био је успешан. Девојке су савладале Империум Лесковац на домаћем терену, мушкарци након преокрета Студент из Бајине Баште 74:69. У другим мечевима, кошаркашице Златара боље од Нибака, кошаркаши Севојна од Апача. У глобалу победе домаћина и још једна потврда да су успеси на гостовањима тајна шифра до титуле.



-Једна победа у гостима може много тога да реши, јер све екипе користе предност домаћег терена. У Ниш путујемо у жељи да први славимо на гостовању. Нибак и Империум су се издвојили током сезоне и дуго су припремали плеј оф свесне да нема опасности од ривала – рекла је Јелена Стошић, стратег женске екипе.

Све стаје у два викенда
Пред мушком екипом су две недеље одлуке и дуели са, јасно је, јединим противкандидатом у борби за титулу. Севојно попут Шапца зна само за победе ове сезоне и наредног викенда нечији низ ће бити прекинут у Севојну. Још важнији је изглед табеле после првог априлског викенда, када Севојничани узврате гостовање. Дуел у Севојну је заказан за 18 часова у суботу 30. марта.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa