Инфо

21. март 2024.21. мар 2024.
Сениорке ОКК Шапца пред старт сезоне

Сениорке ОКК Шапца пред старт сезоне

КОШАРКА: ОКК ШАБАЦ

Последња фаза борбе

Одлучујуће четири рунде. Обе селекције имају ситуацију у својим рукама. Сваки меч дерби. Код сениорки сви почињу од 1:1
Кошаркашице и кошаркаши који носе грб Омладинског кошаркашког клуба „Шабац“ стигли су на корак од промоције, даме у Другу савезну лигу, мушкарци у Прву регионалну Запад, међутим тај корак је дуг и треба га направити, прескочити, не саплести се.

Победом у Пријепољу сениорке су осигурале половичан учинак у последњој фази, какав има и Златар, уз предност Шапчанки због бољег међусобног дуела. Следе двомечи против нишког Нибака и лесковачког Империума. Ове екипе су такође пренеле учинак 1:1, уз предност Империума. Само једна екипа пролази у виши ранг, све стартују од 1:1 и четири кола дају све одговоре.



Сениори другу узастопну сезону имају максималан учинак у својој групи, али су пред њима још два ривала пре коначног повратка у први ранг регионалног савеза. Јасно је већ да ће им главни такмац бити Севојно.

Севојничани, као и Шапчани знају само за победе ове сезоне и пренели су максималан учинак. У другом и трећем колу плеј офа ОКК Шабац игра против Севојна (прво гостује, потом је домаћин), а у плеј офу су још Студент Бајина Башта и Апач (Б. Ковиљача), но са почетним заостатком од две победе немају велике шанске за виши ранг. Ипак, свако изненађење може бити важно. Екипу Предрага Мушицког већ за викенд очекује меч против Севојна у Гимназији.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa