Инфо

11. април 2024.11. апр 2024.
Титула након седам година – ОКК Шабац сениори

Титула након седам година – ОКК Шабац сениори

КОШАРКА: ОКК ШАБАЦ

Славље и снови

Седам година играња у најнижем рангу је окончано, ОКК Шабац ће поново бити у Првој регионалној лиги наредне сезоне! Победа над Севојном 67:62 и математички је осигурала виши ранг. Најефикаснији био је Бајић са 25 поена, Радовановић је постигао 14, Милошевић 13, Милодраговић 10. Играли су још: Мраовић (2), Ћирковић, Андрић, Милошевић, Ацев, Савић, Богавац, Јовановић (8).

-Велики успех, поносан сам на тим. Хвала Јелени Стошић и Дулу Марковићу који су одржали тим, имали поверења у мене, хвала свима који су помогли да направимо важан корак на сваки начин. Већ сада размишљамо о наредној сезони и како да ОКК Шабац настави напред – рекао је тренер Мушицки након меча.

Победа до трона за сениорке ОКК Шапца


Меч против Студента у последњем колу нема суштински резултатски значај, али управо стратег Шапца има прилику да победом други пут у каријери са екипом ОКК Шапца оствари перфектну сезону. У сезони 2012/13 освојио је Прву регионалну лигу са учинком од 26:0. За сада у ДРЛ Запад има 19:0.

Снови у Лесковцу
Близу успеха и савезног ранга су и девојке. Сениорке су у тешком мечу надиграле Нибак 76:71. Костић се истакла са 22 поена, Веселиновић 14, Милинковић 10, а уз њих: Милутиновић, Поповић, Тркуља 11, Чворић, Ђурић, Ристић 11, Ђукановић 3, Теодоровић 5.



У последњем колу Шапчпанке гостују у Лесковцу. Воде на табели и уколико победе у Лесковцу, улазе у савезни ранг, Другу лигу. Златар гостује у Нишу. Нишлијке чекају кикс Шапца и своју победу, док исти рачун има и Златар. Без шанси само Лесковчанке.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa