Инфо

21. април 2022.21. апр 2022.
„За осмех. За радост. За живот“

„За осмех. За радост. За живот“

Туристичка организација града Шапца организовала је трећи пут своју хуманитарну манифестацију “Улица химаних Чивијаша”, у пешачкој зони града Шапца на празник дечје радости Лазареву суботу – Врбицу под слоганом „За осмех. За радост. За живот“.

Традиционална манифестација организује се у циљу прикупљања средстава за помоћ деци оболелој од ретких и тешких болести али и оснаживање свести о хуманости, солидарности и емпатији.

Посетиоци су могли да учествују у овој хуманитарној акцији куповином садржаја са базара. Ове године, учешће су узеле школе са територије града Шапца, као и бројна удружења грађана, а на преко двадесет штандова били су изложени аутентични и ручно рађени сувенири.

-Идеја целе приче јесте да се продајном изложбом на хуманитарном базару који се налази у Главној шабачкој улици прикупе средства за децу која су оболела од ретких и тешких болести. Сви учесници су самостално припремили украсе и сувенире које ће продавати - поручила је Тамара Пејић дипломирани туризмолог.

Поред тога, припремљен је и дечји програм на бини испред Културног центра, у коме су учешће узели најмлађи.
Сав прикупљени новац на хуманитарној изложби биће уплаћен у Градски фонд за лечење деце оболеле од ретких и тешких болести.
Ж.П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa