Инфо

21. април 2022.21. апр 2022.
Велики попуст на сајту vulkani.rs
ВУЛКАНОВА ОНЛАЈН АКЦИЈА ПОВОДОМ СВЕТСКОГ ДАНА КЊИГЕ

Велики попуст на сајту vulkani.rs

Љубитељи писане речи и ове године с великим нестрпљењем чекају 23. април – Светски дан књиге, када ће бити у прилици да купе најбоље књиге Вулкан издаваштва по изузетним ценама. Вулкан издаваштво поводом обележавања Светског дана књиге за своје верне читаоце припрема сјајне погодности за онлајн-куповину и на тај начин симболично даје свој допринос ширењу свести о важности књиге и читања. Куповином омиљених романа, актуелних наслова, дела класичне књижевности, књига награђиваних домаћих и страних аутора и свих дечјих издања од 20. до 23. априла путем сајта vulkani.rs остварићете додатни попуст од 35% на постојећих 15% попуста. Током ове посебне акције достава на територији Србије биће бесплатна.

Вулкан издаваштво вам препоручује неколико наслова!

Акција траје од 20. до 23. априла само на сајту vulkani.rs.
Сва издања Вулкана, Вулканчића и YА Вулкана су на попусту од 15% + 35%.
Достава књига поручених током трајања акције на територији Србије је бесплатна.


Интроспективна Велика љубавна прича Сузане Тамаро о два живота који се преплићу, о двоје веома различитих људи који се сједињују, о смислу живота и његовим противречностима, о људској слабости, о нестанку себе и празнини, али истовремено и о томе колико су драгоцена сећања у којима чувамо оне којих више нема, показаће нам пут поновног рађања који сви тражимо.

Роман који ће обожавати сви они осетљиви, загледани у себе и помало цинични. Интимно, снажно, интелигентно дебитантско остварење ирске списатељице Нише Долан Узбудљива времена одушевиће вас својим идејама, насмејати вас и пробудити успавану наду. Искрена прича о љубави, класној неправди, сиромаштву и последицама колонијализма.

Роман Силвије Морено-Гарсије Мексичка готика је права посластица за љубитеље готских класика. Закорачите у поспани, заборављени планински град, клаустрофобичан свет испуњен сенкама и маглом, где прошлост искрсава као ноћна мора. Уроните у причу о уклетој кући и разореној породици, пуну сумње, параноје, мрака – и надасве укорењену у древној култури Мексика.

На страницама бестселера Другачији умови Питера Годфри-Смитa отиснућете се на јединствено филозофско путовање у морске дубине. Док задивљени пратите страственог рониоца и писца вредног дивљења, очаравајући описи сусрета с октоподима навешће вас да се запитате да ли та изванредна створења заиста имају ум.

Зиг Зиглар у бестселеру Видимо се на врху, који је водио генерације ка личном успеху, потпуно оспорава идеју да морате надмудрити друге људе, злоупотребљавати их и бити непоштени да бисте били успешни. Књига која је постала својеврстан класик у области популарне психологије представља крај најсмртоносније од свих болести – болести „крутих ставова“.

У роману Тишине проналазимо бриљантно умеће приповедања, у које је уткано настојање да се човек сагледа наспрам времена којем припада. Ово је прича која је настала из унутрашњег бића приповедача, у облику посматрања, размишљања и сећања. Меша Селимовић исприповедао је причу после које све тишине одзвањају другачије.

Најмлађим читаоцима Вулканчић препоручује дирљиву причу о магији, породици и пријатељству Дечак који је узгајао змајеве. Ко не жели да има змаја, светлуцаво, летеће створење са ћилибарским очима, склупчано на свом рамену? Дечак Томас ће нам доказати да магију можемо пронаћи на најобичнијим местима.

Љубитељима природе и онима који желе да је истраже препоручујемо фантастичан Приручник за мале истраживаче. Ова сјајна књига – пуна узбудљивих активности, корисних савета и чињеница – нуди и низ практичних упутстава за сналажење у простору, као и мноштво идеја за игру и забаву на отвореном.

Позивамо вас да посетите сајт Вулкан издаваштва vulkani.rs, направите списак на време и обогатите своју библиотеку јединственим насловима Вулкан издаваштва.

„Човеку који има библиотеку и врт не треба ништа више.“ – Цицерон

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa