Инфо

9. јун 2022.9. јун 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Основна школа „Јеврем Обреновић“ на Мишару

Бољи услови за ученички спорт

На простору иза објекта школе урађени су терени за мали фудбал и кошарку, стаза, осветљење и уређена травната површина како би ученици имали боље услове за спорт и рекреацију
У претходном периоду издвојено одељење Основне школе „Јеврем Обреновић“ добило је два спортска терена чиме су услови за извођење часова физичког васпитања знатно побољшани. На простору иза објекта школе урађени су терени за мали фудбал и кошарку, стаза, осветљење и уређена травната површина.
Шабачки привредник Раде Николић помогао је у реализацији поменутих радова.

-Желели смо да се захвалимо господину Николићу за све оно што је учинио за нашу школу. Урађена су два спортска терена, ограда. Малим гестом желимо да му се захвалимо, јер је имао слуха и разумевања за децу која похађају нашу образовну установу- рекао је Душко Бојић директор ОШ „Јеврем Обреновић“ на Мишару.

Како истиче Николић жеља му је била да деци која тренутно похађају основну школу на Мишару омогући да се свакодневно баве спортом.

-Ово је и моја школа, те сам имао велику жељу да помогнем. Имамо још планова које ћемо реализовати у наредном периоду у договору да руководством школе. Драго ми је што ће деца имати боље услове, али и мештани Мишара. Знам да уз малишане и они старији радо долазе и уживају у спортским активностима на новим теренима. Ускоро ће бити постављено и осветљење како би сви услови били испуњени - нагласио је шабачки привредник Раде Николић.

Руководство школе, наставни кадар и ученици припремили су пригодан програм у знак захвалности за све што је до сада урађено у овој образовној установи.
М. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa