Инфо

16. јун 2022.16. јун 2022.
Поклања слушни апарат
АУДИОВОX

Поклања слушни апарат

Велика је корист од употребе слушних апарата за особе са оштећеним слухом и зато је Аудиовоx као друштвено одговорна компанија одлучио да покрене акцију поклањања слушних апарата
Слушни апарати су јако корисни јер помажу људима да упркос оштећењу слуха наставе да развијају свој друштвени живот, обављају свакодневне обавезе и развијају своје каријере. Према подацима једна од шест одраслих особа осећа неки степен оштећења слуха а слушни апарати играју важну улогу у третирању слуха и омогућују кориснику да нормално функционише у свакодневном животу.

Велика је корист од употребе слушних апарата за особе са оштећеним слухом и зато је Аудиовоx као друштвено одговорна компанија одлучио да покрене акцију поклањања слушних апарата. Уколико сте заинтересовани да на поклон добијете слушни апарат потребно је да у пар реченица напишете зашто би баш Ви требало да добијете слушни апарат и да овај текст заједно са својим именом, адресом и бројем телефона пошаљете на емаил адресу info@audiovox.rs или поштом на адресу Аудиовоx, Булевар Зорана Ђинђића 96 (локал 5), 11179 Нови Београд. Такође пријаве можете донети у Аудиовоx продавнице у Новом Саду (Масарикова 18), Шапцу (Војводе Мишића 21 лок 3), Суботици (Бранислава Нушића 2а) и Зрењанину (Краља Александра И Карађорђевића 28, ТЦ Пинк).



Рок за пријем пријава је 30. јун 2022. године. Пријаве ће прегледати жири и донети одлуку коме ће слушни апарат бити поклоњен а добитник ће бити обавештен када и где да дође по апарат.
ПР

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa