Инфо

16. јун 2022.16. јун 2022.
Признање за „Врело“
Свечане доделе награда “Етнобренд Године 2021“

Признање за „Врело“

Са подручја Мачванског управног округа награда “Етнобренд Године 2021.” додељена је произвођачу Destico M&M из Љубовије за ракију “Врело” у групи ракије и алкохолна пића
У среду 08.јуна, у организацији економског портала privredni.rs и Задружног савеза Србије одржана је свечана додела награда “Етнобренд Године 2021.”. Ова значајна манифестација се организује од 2019.године и ово је четврти пут за редом да се најбољима додељују награде и признања у више робних категорија.

Домаћин организације свечане доделе награда “Етнобренд Године 2021.” је Задружни савез Србије . На самом почетку присутне су поздравили председник Задружног савеза Србије Никола Михајловић и главни и одговорни уредник портала privredni.rs Марија Божанић.Свечаности су присуствовали представници Министарства пољопривреде шумарства и водопривреде уз чију подршку се манифестација организује, државни секретари Сенад Махмутовић и Велимир Станојевић, добитници награда,стручњаци у области брендирања, представници привредника и пословног света.

Своје производе су представили добитници награда ,а портал privredni.rs објавио је и специјално издање “Најбољи етнобрендови” у коме су публиковани награђени у 14 категорија и то најбољи мед и производи од меда,колачи и остали слатки производи, прерада воћа, вино и аклохолна пића, ракије и алкохолна пића ,млеко и млечни производи, прерада воћа и поврћа, култура и традиција.

Са подручја Мачванског управног округа награда “Етнобренд Године 2021.” додељена је произвођачу Destico M&M из Љубовије за ракију “Врело” у групи ракије и алкохолна пића.

Свечаности је присуствовао и начелник Мачванског управног округа Владан Красавац.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa