Инфо

8. децембар 2022.8. дец 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Тренинзи Гласа Подриња и Асоцијације Дуга

У оквиру пројекта „Шабац-град по мери младих“ реализован је тренинг за писање пројеката у трајању од три дана (23-25.11) у организацији Асоцијације Дуга. Током процеса едукације млади полазници и полазнице Академије за омладинске лидере уз менторску подршку тима Дуге су имали прилику да сазнају како се креира и имплементира предлог пројекта. Пројектне идеје настале током тренинга биће реализоване кроз учешће на конкурсима.

Фото: Глас Подриња


Тродневни тренинг (1,2. и 3.12.) за наступе у медијима, односе са јавношћу и креирање медијских садржаја који је спровео Глас Подриња дао је учесницима смернице у поменутим областима. Кроз обуку млади су се детаљеније упознали са основама новинарства, препорукама за наступе у медијима и усавршили вештине јавног наступа.

Фото: Глас Подриња


Током једне од радионица креирани су и први медисјки садржаји, видео прилози, који ће током децембра бити објављени на порталу и друштвеним мрежама Гласа Подриња.

Фото: Глас Подриња


У периоду од 6 месеци, 20 младих Шапчанки и Шапчана ће похађати Академију за омладинске лидере са циљем да се млади оснаже, ојачају њихови капацитети, вештине и способности како би у наредном периоду били носиоци промена и лидери у својој заједници.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa