Инфо

15. децембар 2022.15. дец 2022.
Фамилија заљубљеника у спорт
СПОРТСКИ САВЕЗ ВЛАДИМИРЦИ У 2022. ГОДИНИ

Фамилија заљубљеника у спорт

Акција спортског савеза Србије и општинског спортског савеза одржана је под слоганом „Буди здрава – вежбај са нама“ а подразумевала је рекреацију жена са територије општине, а тренинзи су одржавани два пута недељно у сали ОШ „Жика Поповић“ у Владимирцима. Тренинге води Јелена Кузмановић
Уз школски спорт, општинско такмичење у малом фудбалу, одбојци, атлетици, вредно је истаћи учешће ОШ „Жика Поповић“ и ОШ „Јован Цвијић“ Дебрц и Прово. Одржан је и митинг параплегичара у Прову уз учешће такмичара из Руме, Шапца, Богатића и домаћина из Владимираца.

Акција спортског савеза Србије и општинског спортског савеза одржана је под слоганом „Буди здрава – вежбај са нама“ а подразумевала је рекреацију жена са територије општине а тренензи су одржавани два пута недељно у сали ОШ „Жика Поповић“ у Владимирцима. Тренинге води Јелена Кузмановић. Памти се и петровдански турнир у малом фудбалу уз учешће осамнаест месних заједница где је прво место освојила екипа Владимираца победивши у финалу Трбушац.

Сеоске олимпијске игре Општине Владимирци одржане су у Крнулама и Прову уз учешће осам месних заједница и то у стоном тенису, шаху, баскету, одбојци, надвлачењу конопца и клипка и вишебоју. Најбоља је била екипа Крнула, други је био Пејиновић а трећи Белотић а по пласману освојили су ваучере за спортску опрему од 40 000, 30 000 и 20 000 динара. Све активности спортског савеза одвијају се под надзором председника Александра Бајевића, техничког секретара Миљана Лукића и стручног сарадника Снежане Павличевић, најављујући и наредно берићетно лето.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa