Инфо

15. децембар 2022.15. дец 2022.
Заједно против проблема: ЖРК Медицинар

Заједно против проблема: ЖРК Медицинар

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Шампион за крај

Цех гошћи у Супер лиги због европских наступа. Вратиле се у форму. Један од најбољих састава у Србији. Медицинар у проблемима. Традиција на страни Медицинара, искуство Инђији
Да је на старту сезоне Медицинар играо против екипе из Инђије, испоставило се, имао би велике шансе да направи изненађење. Из непознатог разлога Железничар је врло слабо одиграо део сезоне до паузе, вероватно потпуно сконцентрисан на европске изазове. Док су у Супер лиги губили од Младости и Наисе на свом паркету, губили бод од врло просечне Кикинде, трпели поразе Јагодине, Војводине и Бекамента на гостовању, у Европи су напредовали све до последње квалфикационе фазе за Европску лигу.

Слаби резултати су изненађење, јер је шампионски тим додатно појачан. Између осталих у клуб је стигла и Уна Обреновић, баш из Медицинара, као и Кристина Цвијановић, још су у клубу: Чаврић, Ловрић, изванредна Табак. Победа им је неопходна за повратак у плеј оф трку, где квалитетом припадају, победе су почеле да ређају.



Медицинар проблеми не попуштају и пауза која следи биће благотворна у нади да ће коначно читав тим моћи да буде у конкуренцији. Сваки повратак испрате две повреде, вирус и тим је увек некомплетан. Слободно коло није довољно олакшало ситуацију и свакако ће десетковане Шапчанке и у меч против Инђије.

Све осим победе гостију било би велико изненађење, али умео Медицинар да изненади. Управо претходне сезоне је Железничар у пуној снази заустављен у Зорки. Инђија не зна за победу у Шапцу једну деценију. Било како било, Медицинар је уз све проблеме још увек релативно високо на табели, а свакако виша очекивања има од пролећа.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa