Инфо

15. јун 2023.15. јун 2023.
Фото: КК "Таур"

Фото: КК "Таур"

ДРУГО КОЛО КУПА СРБИЈЕ

Касијана кроз потоп до сребра

Неколико јахача је одустало плашећи се клизавог терена, али не и Касијана која је храбро наступила са својим Залдијем и наступом без грешке освојила сребро. Фалило јој је пар десетинки за злато које је освојила такмичарка прве групе која је наступила пре невремена
Екипа КК “Таур” завршила је другог дана наступ на другом колу Купа Србије са сребром које су освојили Касијана Марковић и Залди у изузетно тешким условима.
Поред Касијане, за “Таур” су на Купу тог дана су наступили и Огњен Јанковић и Јована Арсеновић, али су овог пута остали без медаља.

Фото: КК "Таур"


-Покушали смо да освојимо брзинску утакмицу у две фазе. Прво су стартовали Огњен и Тадеа и завршили наступ са једним рушењем у најбољем времену утакмице,одмах затим Јована на Тајани, али су се оклизнуле на претпоследњој препони и пале, што је резултирало искључењем. А онда је почело невреме, прави потоп. Неколико јахача је одустало плашећи се клизавог терена, али не и Касијана која је храбро наступила са својим Залдијем и наступом без грешке освојила сребро. Фалило јој је пар десетинки за злато које је освојила такмичарка прве групе која је наступила пре невремена.

Фото: КК "Таур"


Претходног дана, у суботу, екипа КК Таур завршила је наступ на првом дану другог кола Купа Србије са две златне медаље у предутакмицама.

-У предутакмицама јахале Лена Кијурина, Александра Станојевић и Кира Ступар. Прве две су завршиле паркуре без грешке и освојиле златне медаље. У утакмици “Идеално време” наступао је Огњен Јанковић са Кадетом и такмичење завршио са једним рушењем и пласманом на шесто место. У утакмици са америчким баражем Огњен је јахао Кинга, такође имао једно рушење и завршио на петом месту- саопштили су у коњичком клубу Средње пољопривредне школе са домом ученика Шабац.
КК “Таур” се спрема за Првенство Војводине кроз две седмице

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa