Инфо

15. јун 2023.15. јун 2023.
Фото: Еликсир Зорка

Фото: Еликсир Зорка

Еликсир Зорка отвара врата за грађане у поводу 85 година традиције

Поглед ка прошлости, садашњости и будућности

Еликсир Зорка отвара своја врата и за све заинтересоване грађане у периоду од 27. јуна до 1. јула у термину од 10 до 12 часова. Сви заинтересовани се могу пријавити за посету у наведеним терминима најкасније дан раније путем линка за пријаву на сајту компаније или скенирањем QR кода, који отвара линк за пријаву
У поводу обележавања 85 година од оснивања ХИ Зорка Шабац, у протеклих месец дана око хиљаду гостију посетило је изложбу посвећену историјату некадашњег гиганта и фабрички комплекс Еликсир Зорке у Шапцу. Међу посетиоцима су били ђаци, студенти, професори са 50 факултета из земље и региона, учесници 36. Међународног конгреса о процесној индустрији, бројни Зоркини пензионери, пословни партнери и представници медија.

Еликсир Зорка отвара своја врата и за све заинтересоване грађане у периоду од 27. јуна до 1. јула у термину од 10 до 12 часова. Сви заинтересовани се могу пријавити за посету у наведеним терминима најкасније дан раније путем линка за пријаву на сајту компаније или скенирањем QR кода, који отвара линк за пријаву.



Посетиоце ће кроз изложбу посвећену дугој традицији коју наставља Еликсир Зорка провести кустоси-историчари, након чега ће данашње пословање представити стручњаци ове компаније, уз обилазак фабричког комплекса.

У посету се може доћи индивидуално или у групи. Уколико се долази у пратњи, потребно је да се на линку за пријаву наведе број особа који долази, јер су посета планиране за максимално 30 посетилаца у једном термину. Уколико је датум за који се грађани одлуче већ попуњен, тим компаније ће контактирати заинтересоване ради договора о новом термину посете, наводе из Еликсира.

Током маја Еликсир Зорку посетило је скоро хиљаду посетилаца међу којима су били ђаци,
студенти, професори, пензионери, учесници 36. Међународног конгреса о процесној индустрији, бројни партнери и представници медија


Током маја Еликсир Зорку посетило је скоро хиљаду посетилаца међу којима су били ђаци, студенти, професори, пензионери, учесници 36. Међународног конгреса о процесној индустрији, бројни партнери и представници медија.

Еликсир Зорка чланица је Еликсир Групе, која данас послује на четири, производи на две локације и запошљава скоро 2.000 радника, од којих је око 600 у Шапцу. Производи ове шабачке компаније пласирају се на више од 85 тржишта широм света, од којих око 70 % чине земље Европске уније.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa