Инфо

29. јун 2023.29. јун 2023.
Фото: КК "Таур"

Фото: КК "Таур"

Првенство Војводине: Најуспешније Јована и Тајана

Протеклог викенда одржано је Првенство Војводине у препонском јахању. Представници КК „Таур“ Средње пољопривредне школе из Шапца су се са овог дводневног такмичења вратили са освојених шест медаља. Најуспешнија такмичарка била је Јована Арсеновић и грло Тајана, које су првог дана у брзинској утакмици освојиле злато, а другог у изузетно тешкој утакмици за јуниоре биле друге
Јована Арсеновић са Тајаном и Касијана Марковић са Залдијем, у изузетно тешкој утакмици за јуниоре, другог дана Првенства Војводине, су прошле паркур без грешке и биле међу једина четири такмичара којима је то пошло за руком. Након баража Јована и Тајана, су са заостатком од пар десетинки од победника, завршиле на другом месту док су Касијана и Залди задржали четврто место. У предутакмиције наступила Александра Станојевић са Лалом и освојила злато. У последњој утакмици Огњен Јанковић је са Кингом завршио на седмом месту.

Првог дана Првенства Војводине представници КК “Таур” СПШ Шабац, освојили су четири медаље. У предутакмицама злато су заслужиле Јована Арсеновић, Касијана Марковић и Александра Станојевић, док је у брзинској утакмици тријумфовала Јована Арсеновић са Тајаном.

-Јована и Тајана су паркур апсолвирале без грешке и у најбољем времену у конкуренцији 17 такмичара.
У истој утакмици је наступала и Касијана Марковић са Залдијем и заузела 7. место.

Након ове утакмице Огњен Јанковић је јахао Кинга у главној утакмици за јуниоре, имао једну грешку у паркуру и заузео је пето место- саопштили су у Клубу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa