Инфо

6. јул 2023.6. јул 2023.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Група „Кафаница“ промовисала нову песму и спот „Само ти“

Група „Кафаница“ је прошле среде у ресторану „Брод Амфора“ промовисала нови спот и песму „Само ти“. Реч је о шабачком поп саставу који је на музичкој сцени десетак година и броји пет чланова: Лука Виторовић и Татјана Јовановић (вокали), Александар Божић и Александар Пуповац (клавијатуре) и Ђорђе Ђерић (гитара).

-Ово нам је трећа ауторска нумера и сваку смо до сада екранизовали. Написао сам љубавну песму коју сам, на предлог колегинице Тање, претворио у дуетску. Иако је балада, позитивна је прича о узвраћеној љубави. Ја потписујем мелодију и текст, док је Аца Божић задужен за аранжман, Аца Пуповац и Татјана су свирали и учествовали у целом процесу, а Ђорђе Ђерић је режирао спот. Део спота смо снимали у Шапцу, у ресторану „Мали Балкан“, а део на Златибору- наводи певач Лука Виторовић.

Бенд „Кафаница“ на наступима изводи све музичке жанрове, али им је ауторски најближи поп звук. Направили су, како каже, и „мали излет“ са једном нумером која је више „кафанска“. Гости, колеге, пријатељи, новинари, уживали су у доброј атмосфери. На промоцији су, поред нове, извођене и старе песме, као и обраде других хитова, а музику је пуштао и ди- џеј Боки.
Д.Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa