Инфо

6. јул 2023.6. јул 2023.
Удружење жена “Љиљан”Шабац

Удружење жена “Љиљан”Шабац

Удружење жена “Љиљан”Шабац

Одржани 24. сусрети жена у Шапцу

После краће паузе настављено је организовање сусрета жена са песмом и игром. Организатор овог сусрета било је Удружење жена “Љиљан” Шабац.

Сусрету је присуствовало преко 200 жена из 15 градова Србије и Републике Српске. На овај начин удружење реализује програмске активности и спроводи сарадњу са сродним организацијама повезујући се кроз пријатељство и хуманитарни рад. Са једним бројем градова из Србије и Републике Српске 2016. године потписана је и повеља пријатељства и од тада је сарадња континуирана, посете редовне а укључују се и нови чланови који негују дар пријатељства.

У програму је учествовала плесна група “Инес” кореографа Ане Тодоровић, као и Михаило Исаиловић, ученик 4. разреда хармонике у класи проф. Младена Каличанина. Организована је и хуманитарна лутрија од које ће приход, по речима Љиљане Милошевић председнице Удружења жена, бити усмерен у хуманитарне сврхе као и претходних година.

Одржавање манифестације помогли су бројни спонзори а највећи је удео самих чланица удружења.
Наредног викенда Удржење жена организује дводневни излет за чланице у Војводину, Кикинда, Бечеј-Палић, са циљем дружења и упознавања историјског наслеђа тог дела Србије.

Дружење уз песму и игру, протекло је у веселој и пријатељској атмосфери, уз честитке чланица удружења и представника града Шапца и жељу да се чешће дружимо, а гости су и овога пута понели најлепше утиске и успомене из нашег лепог града.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa