Инфо

3. август 2023.3. авг 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Вредност радова 15 милиона динара

Асфалтиран пут у дужини од 1,5 километара у Доњој Румској

„Стварамо приближно исте услове као и у граду за честите, поштене људе, девојке и младиће који желе овде да остану да живе“, рекао је градоначелник др Александар Пајић
Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је прошле среде мештане у улици Војводе Степе Степановића у Доњој Румској, која је добила асфалт у дужини од 1,5 километара. Вредност радова је 15 милиона динара.

Он је захвалио становницима тог насеља на стрпљењу и разумевању док се радови нису окончали.

-Овај пут значи повезивање са главним путним правцем према Шапцу, њихово једноставније функционисање у оквиру места и лакшу дистрибуцију њихових пољопривредних производа према градском подручју. Стварамо приближно исте услове као и у граду за честите, поштене људе, девојке и младиће који желе овде да остану да живе. До краја грађевинске сезоне журимо ка стотом урађеном километру, а ради се и на селу и у граду- рекао је градоначелник.

Фото: "Глас Подриња"


Председник Савета Месне заједнице Милош Ђерић истакао је да су дуго година чекали асфалт.

-Захвални смо Градској управи, много омладине овде има којој то много значи. Имамо асфалт, воду и струју. Воће и поврће нам је због лошег пута било у другој класи, а сад због стабилнијег проласка то ће бити значајно боље. Овде има 17 кућа, око 70 становника- навео је Ђерић.
Д.Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa