Инфо

28. септембар 2023.28. сеп 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Асфалтирање пута у Букору

Да више младих остане на селу

„Трудимо се да улажемо у крајеве који су годинама били запостављени и ово је укупно 107. километар пута који смо урадили за непуне три године на територији града Шапца, рекао је градоначелник Шапца
У Букору асфалтирана је деоница пута у дужини од 1100 метара. Како је истакнуто приликом обиласка радова вредности од 10,6 милиона динара у свим деловима града ради се на путној инфраструктури. Улица војводе Степе Степановића само је једна од асфалтираних у овом селу.

-Све оно што смо обећали мештанима смо урадили, те се надамо да ће асфалтиран пут бити од значаја за становнике Букора, како би лакше долазили до својих имања. Такође, имаће бољу путну везу са општинама Владимирци и Коцељева- нагласио је градоначелник Шапца др Александар Пајић и додао да временске прилике погодују радовима, те да су планирани радови у Варни, Касарским Ливадама, Јевремовцу.

Фото: "Глас Подриња"


-По завршетку вашара биће урађена и Савска улица и Шапцу. Верујем да ће она бити једна од најлепших улица у граду. Започињемо и са монтажом међународног путничког пристаништа. Захваљујемо се мештанима Букора, али и свих других МЗ на стрпљењу, сарадњи и подршци. Трудимо се да улажемо у крајеве који су годинама били запостављени и ово је укупно 107. километар пута који смо урадили за непуне три године на територији града Шапца. Знамо колико сваки километар асфалтираног пута значи за наше суграђане. Бољи услови за живот грађана у њиховим местима наш су приоритет. Настављамо са радовима у свим деловима Града Шапца.

Иако је село Букор територијално најудаљеније од градског језгра велики број мештана је одлучило да остане на својим имањима. Како је нагласио Марко Товаровић да у селу живи око 100 деце узраста до 15 година.

Фото: "Глас Подриња"


-Имамо велики број породица са троје и четворо деце, те нам је пут био потребан. Многе друге ствари су урађене у протекле три године које су нам значиле. Не само путеви, већ и Дом културе, школа. Велику захвалност дугујемо градској управи, градоначелнику - додао је Товаровић.
М. Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa