Инфо

28. септембар 2023.28. сеп 2023.
Владимирци, општина гастрономских мајсторија
РАЂА СЕ НОВИ ГАСТРОНОМСКИ БРЕНД ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ, САЧИЈАДА

Владимирци, општина гастрономских мајсторија

Из Владимираца стиже нова посластица за све који преферирају гастрономске опојне укусе, Сачијада која ће убеђени су сви из редова организатора, букет већ овенчаним првим местима у другим срединама, обогатити и парадом доброг укуса и на свом терену. По речима Дејана Илића, Милоша Нешића, Горана Ђукића и Милоша Гајића који су осмислили Сачијаду биће то фешта за свачију душу:

-Ми смо искусили сласт успеха и потврду да смо шампиони сача. Сада се спремамо да угостимо 30 екипа. За сада се пријавило 25 али ми смо вољни да како буде расла Сачијада из године у годину буде све импресивнија, зашто не и бројем. Локална самоуправа је у челу ове надамо се приче за велике јубилеје.



Уз максималну подршку председника општине Горана Зарића и председника СО Рада Ковачевића, Ловачког удружења „Фазан“ који је уступио своје просторије, Туристичкој организацији Владимирци ЈКП „Извор“ који ће бити права логистика у обимном послу. Обезбеђене су и пригодне награде а намерни смо један лаптоп или новчани износ даровати у хуманитарне сврхе како би некоме приредили радост, вели сложна дружина уз осмех најављујући нови бренд Општине Владимирци, Сачијаду.

Награде најбољима уручиће челници општине и скупштине, Горан Зарић и Раде Ковачевић. Биће ту гошћења за свачији укус где треба поменути учешће и основне и средње школе. А организатори планирају да наредне Сачијаде сваке године уприличе у другом селу Општине Владимирци. Позивница за све, субота, 7.октобар од 10 сати, Влаидимирци. Добродошли.


Нова прилика да се промовише Општина Владимирци радује и председника Горана Зарића:
-Још нису ишчезли мириси Гудијаде са варошких улица а стиже Сачијада да употпуни гастрономску понуду наше општине. Ни на трен не сумњамо да ће на карти гастрономских фешти бити незаобилазно име. Све ћемо учинити да се и екипе и посетиоци задовољни врате кући али и да нас посете наредних година, задовољан је Зарић.



Па ко воли нек изволи субота, 7.октобар од 10 сати почиње парада умећа мајстора у припреми сача у улици поред Ловачког удружења „Фазан“.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa