Инфо

7. децембар 2023.7. дец 2023.
Фото: ТО Општине Богатић

Фото: ТО Општине Богатић

Богата понуда на штанду

Туристичка организација општине Богатић на 17. Сајму етно хране и пића

Диплому за квалитет у робној групи мед и производи од меда добило је Пољопривредно газдинство Момчила Лацковића за производ препарат са прополисом, поленом, медом и пергом
Туристичка организација општине Богатић учествовала је на 17. Сајму етно хране и пића одржаном од четвртка до недеље у хали 2 Београдског сајма. Слатко воће, укусна зимница, ракија, мед, само су део приказане понуде на штанду.

-Сајам етно хране и пића у Београду увеличали су и наши, мачвански домаћини. На штанду ТО Богатић видео сам све оно најлепше из нашег краја. Плодови Мачве савршено упаковани, спремани са доста љубави и посвећености, зачињени традицијом коју негују наше „Црнобарке“. Најбољи мед, домаћи колачи, зимница, ракија и ручни радови били су позив свим посетиоцима да дођу и под мачванским небом пробају све, јер код нас ти укуси имају посебну драж. Нигде нема таквих домаћина као у Мачви- објављено је на званичном налогу председника Привременог органа општине Богатић Милана Дамњановића након што је обишао штанд ТО Богатић.

Са сајма су стигла и признања. Диплому за квалитет у робној групи мед и производи од меда добило је Пољопривредно газдинство Момчила Лацковића за производ препарат са прополисом, поленом, медом и пергом.
Г. П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa