Инфо

14. децембар 2023.14. дец 2023.
10.691 ГРАЂАНИН СА ПРАВОМ ГЛАСА

Три изборне листе

У Коцељеви ће се у недељу, 17. децембра, гласати на 34 бирачка места у 17 насеља, од којих је највеће Коцељева центар, а бирачи ће имати прилику да подрже једну од три понуђене листе на локалним изборима.

Прва је изборна листа “Александар Вучић- Коцељева не сме да стане”, друга је “За спас Коцељеве”, док ће се у трци за места у локалном парламенту наћи и социјалисти. Њихова листа под називом “Ивица Дачић- премијер Србије” усвојена је тек након отклоњених недостатака.

Одборничку листу кандидата под називом “Александар Вучић – Коцељева не сме да стане” предводи некадашњи председник општине Коцељева и народни посланик Верољуб Матић, док је на листи “За спас Коцељеве” први Слађан Живановић. Носилац листе социјалиста је Радивој Михајловић.

На њој је укупно 18 кандидата за одборнике у СО Коцељева, међу којима је седам жена. Од 31 кандидата, колико их је на листи “Александар Вучић- Коцељева не сме да стане”, 13 су жене, а једна мање је на листи “За спас Коцељеве”.

Бирачки спискови су закључени у прописаном року и са правом гласа уписан је 10.691 бирач. Грађани су, подсећају из општинске изборне комисије, имали довољно времена да се увере да ли су у њих уписани као и да провере важење својих личних докумената неопходних за процес гласања.
Весна Бошковић

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa