1. februar 2018.1. feb 2018.
Titule, rekord

Titule, rekord

Atletičari AŠK Tempa iznenadili su sve, čak i svoje trenere nastupom i rezultatima proteklog vikenda u Beogradu. U predvorju seniorske kategorije, šabačke juniorke i juniori su šest puta bili na najvišem postolju, a ovdašnja ekspedicija jedina je oborila državni rekord.
Natalija Selenić, Nikolina Mandić, Vanja Vasić i Nikolina Božić, u štafeti 4 puta 400 metara “popravile” su državni rekord za punih 10 sekundi!
- Vanja i Nikolina su odlično dan ranije trčale 400 pojedinačno, osvojile medalje, postavile lične rekorde i nagovestile dobro vreme, no 4:03,13 prevazišlo je sva očekivanja. Ista grupa devojaka je dan ranije oborila rekord i na 4 puta 200 metara, no zbog male greške u izmeni, rezultat i titula nam nisu priznati – ističe trener Milisav Stanojčić.
Takmičari su vredno trenirali, što je dalo rezultat čak i brže nego što su u klubu očekivali.
-Marko Mišić je izvrsno trčao 400 metara, Ivan Planko potvrdio klasu na obe deonice, Kaća Gačević prevazilazi sebe, a titule se već podrazumevaju. Nije pogrešno reći da su ovi uspesi na nivou čuda – dodaje Stanojčić.
U klubu očekuju da pet juniora obuče dres Srbije na juniorskoj Balkanijadi u Sofiji. Poziv očekuju: Nikolina Božić, Nikolina Mandić, Ivan Planko, Marko Mišić i Katarina Gačević. Pre toga, Gačević, Planko i Mišić nastuapju kroz dva dana na seniorskom Prvenstvu Srbije u dvorani.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa