22. februar 2018.22. feb 2018.
JKP „VODOVOD ŠABAC“

SNABDEVANjE PIJAĆOM VODOM BEZ PROBLEMA

Zima koja je proteklih nekoliko dana pokazala svoje pravo lice, nije ugrozila sistem vodosnabdevanja u našem gradu.
Prema rečima direktorke Javno-komunalnog preduzeća „Vodovod Šabac“ Daniele Lovrin Gavrilović ovo preduzeće normalno radi i nikakvi problemi nisu zabeleženi.
- Snabdevanje građana Šapca pijaćom vodom funkcioniše bez problema i vremenski uslovi ni na koji način ne ometaju rad Vodovoda – rekla je direktorka Vodovoda za „Glas Podrinja“.
Ona je pozvala sve građane ako primete bilo kakav kvar ili problem da se jave „Vodovodu“.
- Naše preduzeće je u proteklih godinu dana u potpunosti obnovilo kompletan vozno-tehnički park i spremni smo da u najkraćem vremenskom roku izađemo na teren i otklonimo svaki problem koji se eventulno pojavi – dodala je ona.
Direktorka Vodovoda je naglasila da je glavni cilj ovog preduzeća, pored redovnog snabdevanja zdravom vodom svojih korisnika, priključenje na već postojeću vodovodnu i kanalizacionu mrežu.
- Dobili smo punude poslovnih banaka za kreditiranje iznosa za priključenje na već postojeću mrežu. Uskoro ćemo i odlučiti sa kojom bankom ćemo da potpišemo ugovor o kreditiranju. Na taj način ćemo omogućiti sugrađanima da se na najpovoljniji način priključe i to uz pomoć kredita po minimalnoj kamati – zaključila je Lovrin Gavrilović.

N. K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa