5. jul 2018.5. jul 2018.
Krupanj – prvi put
MEĐUNARODNI RUKOMETNI KAMP

Krupanj – prvi put

Pre dva dana startovao je prvi međunarodni rukometni kamp u Krupnju – Handball camp 2018, čiju organizaciju “potpisuje” nekadašnji rukometaš, a danas rukometni trener Miodrag Kažić. Tokom sedam dana rukometno znanje će upotpunjavati oko 100 mladih iz Šapca, zapadne Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
-Leti je uglavnom pauza u radu mlađih kategorija, odnosno u školama rukometa, te je prevashodni cilj da se sve propušteno tokom sezone, sada postavi na prave osnove i doprinese napretku mladih rukometaša u oblasti rukometne tehnike. Dva puta dnevno su treninzi, potrudili smo se da obezbedimo sve uslove za relaksaciju učesnika između treninga, a velika želja je da ovo postane tradicionalni kamp, lider u zapadnoj Srbiji jer svi koji su igrali rukomet znaju kakva su blagodet kampovi, spajaju rad, napredak, poznanstva, druženje – ističe Kažić.
Uz Kažića sa polaznicima rade treneri: Jokić, Nikolajević, Dimić, a sa golmanima Darko Arsić, doskorašnji golman “Metaloplastike”.
-Svaki dan ćemo imati jednog gosta, dolaske su potvrdili: Igor Butulija, Milutin Šile Dragićević, Đorđe Teodorović, Veselin Vuković i Veselin Vujović – dodaje Kažić.
Kamp je startovao 3. jula i traje do utorka, 10. jula.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa