26. septembar 2019.26. sep 2019.
Borimo se za Šabac
GLAVNI ODBOR POKRETA ZAPADNA SRBIJA DONEO ODLUKU DA IZAĐE NA PREDSTOJEĆE LOKALNE IZBORE

Borimo se za Šabac

Glavni odbor Pokreta Zapadna Srbija, članice vladajuće koalicije u Šapcu, doneo je odluku da ova stranka izađe na predstojeće lokalne izbore.
Predsednik ZS Nemanja Pajić, ujedno i predsednik Skupštine Grada Šapca, rekao je tom prilikom da se za Šabac vredi boriti i da će u predstojećoj kampanji ovaj Pokret predstaviti rezultate rada u onim oblastima za koje su preuzeli odgovornost u prethodnom periodu.
- Doneli smo ovakvu odluku, pre svega, zbog naših članova, simpatizera i svih onih koji podržavaju našu politiku i koji očekuju od nas da se borimo za Šabac. Ponosan sam na ovu odluku, zato što ona predstavlja doslednost naše politike koje se zasniva na tome da o svim bitnim odluka za naš grad treba da odlučujemo mi sami, svi mi koji živimo i radimo u gradu Šapcu – rekao je Pajić.
On je naglasio da će ZS na predstojeće izbore izaći sa rezultatima, a ne sa obećanjima.
- Nema boljeg načina da ispitate svoju politiku osim ako izađete na izbore. Tražćićemo podršku naših sugrađana kako bismo, između ostalog, nastavili da radimo sve one dobre stvari u ovom gradu – dodao je Pajić.
Na pitanje kako reaguju koalicioni partneri iz gradske vlasti, ali i Pobede za Šabac, Pajić je odgovorio da je ZS samostalna u radu.
- Doneli smo odluku za koju smatramo da je dobra za građane Šapca i koja je esencija naše politike da se o svim važnim pitanjima pitaju ljudi koji žive i rad u našem gradu – zaključio je Pajić.
N. K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa