5. mart 2020.5. mar 2020.
Putokaz ka Super A
RUKOMET: SUPER B LIGA - derbi kola

Putokaz ka Super A

Pobednik ostaje sa realnim izgledima i zavisi od svog učinka, poraženi u vrtlogu nekontrolišućih faktora. Ujednačene ekipe gde odlučuju nijanse
Neće pobednik biti siguran putnik u Super A ligu, niti će poraženi proglasiti sezonu neuspešnom i označiti je kao onu gde ambicije o plasmanu među 12 najboljih u Srbiji, nisu ostvarene, ali samo pobednik će imati situaciju u kojoj zavisi od svoje forme, dok poraženi mora da se nada da će biti miljenik sreće. To nikada nije dobro u sportu.
MAČVA je bod iza prvog mesta. VRBAS je jedan od tri tima koja su do sada pobedila Bogatince. U Vrbasu je jesenas viđen meč gde je veći deo utakmice gost bio bolji i u prednosti, ali je u poslednjih deset minuta četa „lisica“ stala, kao da nije bio više isti tim i to su iskoristili domaćini.
Bogatić je u istom sastavu kao i tokom jeseni, dok su Vrbašani ostali bez najboljeg igrača Alekse Skubana, strelca devet golova u pomenutom meču, koji je prešao u Spartak, ali tu su još: Jurakić, golman, potom: Bosančić, Momić, Samardžić, Mirković. Na startu proleća su se mučili, ali pobedili Lavove. Vrbas je peti, ali sa samo dva boda manje od Mačve, odnosno tri od Jugovića, a istog učinka kao Kolubara i Sivac.
Prethodnog vikenda, u takođe derbiju, pobedi nad Sivcem, ekipi Mačve doprineli su ponovo sjajni Džigurski na golu, odnosno Radulović i Jevđenović. Vrbas će u Bogatiću dočekti od 19:00 u subotu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa