28. maj 2020.28. maj 2020.
Slatka kuća Markovića
GRADONAČELNIK ŠAPCA POSETIO FABRIKU BOMBONA „GOLD-PACK 2003“

Slatka kuća Markovića

Sposobne, male, ali uspešne firme čine snagu ovog grada. Naš cilj je da sve kompanije poput ove pronađu svoje mesto kod nas i obezbede sigurne i dobro plaćene poslove za svoje zaposlene, da na taj način nastavimo da gradimo našu malu, ali sposobnu i čvrstu zajednicu odgovornih ljudi
„GOLD PACK 2003“ porodična je firma koja se bavi proizvodnjom bombona. Startovala je pre sedamnaest godina u garaži kuće u Bogosavcu, ali je vremenom proširila asortiman proizvoda i specijalizovala se u proizvodnji bombona.
- Pre tri godine preselili smo kompaniju u Industrijsku zonu Šapca gde proizvodimo različite vrste tvrdih i karamel bombona. Imamo stalan i odgovoran tim ljudi koji godinama radi kod nas, kaže Maja Mirković, koja nastavlja porodičnu tradiciju.
„Slatka fabrika“ 60 procenata proizvoda izvozi u susedne i zemlje Evrope. Broji desetak zaposlenih, među kojima su članovi porodice i komšije.
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović u ponedeljak je posetio „GOLD PACK 2003“. Tom prilikom istakao je da je ova firma na ponos svim Šapčanima.
- Sposobne, male, ali uspešne kompanije čine snagu ovog grada. Kao gradonačelnik, ponosan sam što imamo ovakvu porodičnu kompaniju koja svoje znanje prenosi na mlađe članove i time ih ojačava za buduće izazove u životu. Naš cilj je da sve kompanije poput ove pronađu svoje mesto kod nas i obezbede sigurne i dobro plaćene poslove za svoje zaposlene, da na taj način nastavimo da gradimo našu malu, ali sposobnu i čvrstu zajednicu odgovornih ljudi.
Zaposleni u “ GOLD PACK 2003” radili su i za vreme vanrednog stanja, odgovorno se pridržavajući propisanih mera.
M.F.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa