17. decembar 2020.17. dec 2020.
foto: v. a.

foto: v. a.

VATERPOLO: PRVA B LIGA

Vračarci za kraj godine

Mladi Šapčani su mnoge iznenadili odličnim otporom velikom favoritu iz Obrenovca. Sve do polovine trećeg peroda bili su momci trenera Bogićevića u igri, iskustvo je ipak prevagu odnelo u finišu. Lakše je posle dve uzastopne pobede i skidanjem tog pritiska mladi igrači SAVE zaigrali su još bolje i s pravom se nadaju da bi 2020. mogli okončati možda sa još nekim bodom u duelu protiv VRAČARA.

TENT – Sava 12:8 (3:2, 3:2, 3:0, 3:4)
Bazen SC Obrenovac. Sudije: Nikolić i Avramović. Isključenja: TENT 9, Sava 5. Peterci: TENT 2 (1), Sava 3 (3).
TENT: Radosavljević, Prelić, Miodragović 1, Simić, Čubrić 1, Ilić 1, Jukić 1, Marković 1, Živković, Đorić 6, Maksimović 1, Stanišić, Vidaković, Keserović.
SAVA: Milinković, Trbović 2, Mihailović, Knežević, Babić 2, Zec, Atić, Jovanović, Pantelić 1, Petrović 1, Zec 1, Novaković, Alimpić, Radovanović 1.


Kao i prvi tim, praznični vikend je vikend pauze za sve vaterpoliste, a Beograđani će gostovati na Gradskom bazenu u sredu. Svakako su plavi sa Vračara favoriti, a trenutno imaju dva boda više od Šapčana. Osim Goča i Banja Luke savladali su i ŽAK iz Kikinde, a dobar otpor pružili su u Bečeju. Na njihovoj strani je iskustvo, četiri sezone u ovom rangu, ali sigurno da želju nemaju veću.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa