Инфо

17. децембар 2020.17. дец 2020.
фото: в. а.

фото: в. а.

ВАТЕРПОЛО: ПРВА Б ЛИГА

Врачарци за крај године

Млади Шапчани су многе изненадили одличним отпором великом фавориту из Обреновца. Све до половине трећег перода били су момци тренера Богићевића у игри, искуство је ипак превагу однело у финишу. Лакше је после две узастопне победе и скидањем тог притиска млади играчи САВЕ заиграли су још боље и с правом се надају да би 2020. могли окончати можда са још неким бодом у дуелу против ВРАЧАРА.

ТЕНТ – Сава 12:8 (3:2, 3:2, 3:0, 3:4)
Базен СЦ Обреновац. Судије: Николић и Аврамовић. Искључења: ТЕНТ 9, Сава 5. Петерци: ТЕНТ 2 (1), Сава 3 (3).
ТЕНТ: Радосављевић, Прелић, Миодраговић 1, Симић, Чубрић 1, Илић 1, Јукић 1, Марковић 1, Живковић, Ђорић 6, Максимовић 1, Станишић, Видаковић, Кесеровић.
САВА: Милинковић, Трбовић 2, Михаиловић, Кнежевић, Бабић 2, Зец, Атић, Јовановић, Пантелић 1, Петровић 1, Зец 1, Новаковић, Алимпић, Радовановић 1.


Као и први тим, празнични викенд је викенд паузе за све ватерполисте, а Београђани ће гостовати на Градском базену у среду. Свакако су плави са Врачара фаворити, а тренутно имају два бода више од Шапчана. Осим Гоча и Бања Луке савладали су и ЖАК из Кикинде, а добар отпор пружили су у Бечеју. На њиховој страни је искуство, четири сезоне у овом рангу, али сигурно да жељу немају већу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa