11. februar 2021.11. feb 2021.
Održana osma sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić

Pravilnici i programi mera

Osma sednica Opštinskog veća opštine Bogatić održana je proteklog utorka. Pred članovima Opštinskog veća našlo se ukupno osam tačaka dnevnog reda.

Prisutno je bilo sedam članova Opštinskog veća, a sednicom je u odsustvu predsednika opštine Bogatić i ujedno predsednika Opštinskog veća Milana Damnjanovića, predsedavao njegov zamenik Teodor Teodorović.

Članovi Opštinskog veća jednoglasno su utvrdili predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Izveštaj o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz Programa poslovanja JKP “Bogatić” Bogatić za period 01.01. - 31.12.2020. godine, kao i predloge Zaključka o davanju saglasnosti na Programe rada Turističke organizacije opštine Bogatić za 2021. godinu i Kulturno-obrazovnog centra Bogatić za 2021. godinu.

Usvojen je Pravilnik o drugoj izmeni i dopuni Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi, Opštinskom pravobranilaštvu i posebnim organizacijama opštine Bogatić.
Donet je Program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za područje teritorije opštine Bogatić za 2021. godinu.

Takođe, doneto je Rešenje o utvrđivanju ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u Predškolskoj ustanovi “Slava Ković” Bogatić za 2021. godinu.
Opština Bogatić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa