Info

11. februar 2021.11. feb 2021.
sve efikasnija: lj. ivković

sve efikasnija: lj. ivković

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Rivali za učenje

Tri favorita za titulu u naredne četiri runde. Pobeda protiv Zaječara olakšala pozicije. Prilika za napredak kroz sučeljavanje snaga sa najboljim igračicama
Slede „Medicinaru“ dva izuzetno teška rivala u naredna dva prvenstvena kola i bilo kakav rezultatski imperativ ne postoji kada na drugoj strani imate dva od tri najveća rivala za titulu. Najpre će Šapčanke put Jagodine, a potom će ugostiti Naisu. Za izuzetno mlad tim Šapčanki ovo su rivalke protiv kojih mogu pokazati nesumnjiv potencijal i još važnije, kroz duele sa najboljima u ligi napredovati igrački.

Sve je mnogo lakše kada se bliže izuzetne utakmice kada se ostvari trijumf protiv ekipa svog ranga i onih gde su bodovi neophodni da bi se primarne ambicije ostvarile. Uprkos nekim padovima u igri, šabačke rukometašice su bile sigurne kada beše najvažnije protiv Zaječara i novom pobedom se približile primarnom cilju opstanku u Super ligi.

Osim pomenutih rivalki koje dolaze, Medicnar će biti gost Vrbasa, u utakmici gde bi pobedom uklonile bilo kakav strah, a potom će ugostiti još jednog kandidata za titulu Bekament. Bilo kako bilo, osim meča u Vrbasu, gde je svakako domaćin blagi favorit, u četiri naredna kola nije realno očekivati veliki bodovni saldo, ali jeste iskustvo koje će se numerički valorizovati protiv ekipa iz donjeg dela tabele gde se opstanak i osigurava.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa